Trabzon'un hakkını söke söke alırım!

Toktaş: “Ben Trabzon’un da temsilciyim. Proje çalışmalarını Ankara’ya taşıyıp Trabzon’un hakkı neyse söke söke alacağım.”

03 Ocak 2020 Cuma 09:04
Trabzon'un hakkını söke söke alırım!

YOL HARİTASI ÇİZİLECEK

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle birlikte, Turizm Tanıtım Ajansı’nın yönetim kurulunda Karadeniz Bölgesi’ni temsil etme hakkı elde eden Murat Toktaş  konuştu. Toktaş’ın açıklamaları şöyle: “Ocak ayında bakanlık nezdinde toplantı olacak ve nasıl bir yol alacağımızın yol haritasını çizeceğiz. Karadeniz bölgesi ile ilgili turizm ve tanıtım anlamında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız beklentileri karşılayacağız.”


ORTAK KARAR ALINACAK

“Hangi projelerin hayata geçirileceği konusunda ortak karar alıp Ajans yönetimine sunacağız. Sorumlusu olduğumuz tüm illerle birlikte ortak yol almaya özen göstereceğiz. Tabi ki bölgemizde en önemli destinasyon bölgelerinden birisi Trabzon’dur. Trabzon, sadece körfez pazarına sıkışmamalı. Farklı destinasyonlar parlatılıp bölge turizmine katkı sunulmalı. Bu konuda çalışmalara yoğunlaşacağız.”


TURİZM İÇİN ÖNEMLİ PAZAR

“Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu’nun şehir ile ilgili çalışmaları var bu çalışmalar hem maddi olarak hem de proje olarak desteklenmeli. Bu konuda da bakanlığın dikkatini çekeceğiz. Trabzon bölgenin lokomotif ili. Turizm için Trabzon özelinde yeni pazarlar açmamız gerekiyor. Turizm için Trabzon önemli pazar. Ben Trabzon’un da temsilciyiz. Proje çalışmalarını Ankara’ya taşıyıp Trabzon’un hakkı neyse söke söke alırım.”

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.