Trabzon Üniversitesinden TGC'ye Ziyaret

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Bahar YALIN ile birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek başkan Ersen Küçük ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

05 Şubat 2021 Cuma 11:59
Trabzon Üniversitesinden TGC'ye  Ziyaret

Gerçekleşen ziyarette, Trabzon basınının ulusal ve yerel basın içerisindeki tarihi önemine ve etkin rolüne değinen Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin şehrimizin köklü değerlerinden ve önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirterek Cemiyet Başkanı Ersen Veda KÜÇÜK’e yenilenen hizmet binası için hayırlı olsun temennilerini iletti.

Başta basın ve iletişim alanı olmak üzere akademik, sosyal ve kültürel konularda paydaşlık ve kurumsal iş birliği anlayışının daha da geliştirilip güçlendirilmesine büyük katkı sağlayacağına vurgu yapılan ziyaret,  basın mensuplarının sorularını yanıtlaması ve Cemiyet Başkanı KÜÇÜK’e günün anısına hediye takdiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 05.02.2021 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.