Trabzon Valiliğinden şehit ailelerine yemek

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, 15 Temmuz Şehit Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere yemek verdi.

15 Temmuz 2018 Pazar 13:00
Trabzon Valiliğinden şehit ailelerine yemek

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, 15 Temmuz Şehit Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir araya geldiler.Programda bir konuşma yapan Vali Yücel Yavuz, 15 Temmuz 2016 gecesi de Milletimizin tarihi dönüm noktalarından biri olduğunu söyleyerek “O gece, milli iradeye kasteden, içeriden görünen ama düşmanla işbirliği yaptığı çok açık bir ihanet çetesi olan Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ-PDY) tarafından kullanılan tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece imanıyla, inancıyla, bayrağıyla, yüreğiyle dikilen aziz bir milletin tarihe altın harflerle yazdığı büyük bir destandır. 15 Temmuz akşamı silahlı darbe girişimini bozguna uğratan Aziz Milletimiz darbe teşebbüsünün ardından günlerce sokakları, meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koymuş, iradesine asil bir şekilde sahip çıkmıştır” dedi.

Programın sonunda Vali Yücel Yavuz ve Şengül Yavuz, şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 15.07.2018 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.