Trabzon Valisi Ustaoğlu Trabzonsiad'da

TrabzonSİAD’ın üyelerine yönelik dernek ofisinde gerçekleştirdiği “Cumartesi Sohbetleri”nin bu haftaki konuğu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu oldu

08 Aralık 2019 Pazar 11:59
Trabzon Valisi Ustaoğlu Trabzonsiad'da

Ustaoğlu’nun Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren “Sayın valimiz, geldiği günden beri ortak akla önem veren bir çizgide hareket ediyor. Şehir dinamikleriyle her platformda istişare ediyor. Davetimizi kırmayarak Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyeleri ile buluşması ortak akla verdiği değerin en güzel örneği. Değerli zamanını ayırıp bugün bizlerle olduğu için kendisine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi arz ediyorum” şeklinde konuştu. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu “Bugün Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyeleri ile birlikte olmaktan oldukça memnunum. Valilik görevini yürüttüğüm tarihi şehir Trabzon’da şehrimiz gündem konularını iş dünyamız ile paylaşma fırsatı yakalamış olduk. Ortak düşünce ile hareket etmek her zaman daha iyi sonuçlar veriyor. Şehrimiz çok dinamik bir şehir. Yatırım adası şehrimiz iş dünyasının vizyon projesi. Bu konuda önemli gelişmeler oluyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan 4. İpekyolu İş Adamları zirvesine Çin heyeti Büyükelçisi ile birlikte oldukça geniş bir heyetle katıldı. Kendilerini yatırım adası konusunda bilgilendirdik. Yine şehrimiz için bir başka önemli konu turizm. Bu noktada gelinen noktayı yeterli göremeyiz. Şehrimiz insanının turizm bilincini artırmalı, yeni destinasyonlar konusunda çalışmalar yapmalıyız. İş dünyamıza da turizm yatırımları noktasında sorumluluk düşüyor. Bugün bizi misafir etmenizden dolayı dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyor, işlerinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Trabzon Valisi Ustaoğlu’na şehrimize bugüne kadarki hizmetleri ve Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni ziyareti anısına Trabzon SİAD Başkanı Sırrı Eren tarafından plaket takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.