Trabzon yeni yıla ışıl ışıl girecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce çalışmalarına başlanan Uzun Sokak’ın ışıklandırılması projesi, dün akşam hayata geçirildi.

31 Aralık 2019 Salı 13:21
Trabzon yeni yıla ışıl ışıl girecek

Uzun Sokak yeni yıl öncesi aydınlatılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da çalışmaların son halini yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu göreve geldiği günden itibaren şehrin ışıklandırılmasının önemine dikkat çekmiş, bu konuda birçok noktada çalışma yapılacağını açıklamıştı. İlk olarak tarihi surların aydınlatılması ile başlayan çalışmalar, dün de Uzunsokak’ın ışıklandırılması ile devam etti. Kunduracılar Caddesi’nin ışıklandırılması çalışmalarında da son aşamaya gelindiği öğrenildi. 

ŞEHRİN AYDINLATILMASINA ÖNEM VERİYORUZ 
Küçük dokunuşlarla Trabzon’a güzel etki bırakacak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şehrin aydınlatılmasına önem veriyoruz. Bu noktada ilk olarak Trabzon’un tarihi surlarının aydınlatılmasını sağladık. Akşamları o tarihi surlar bambaşka bir güzelliğe kavuştu. Ardından Yüzüncü Yıl Parkı’nı aydınlattık. Şimdi de adeta şehrin göz bebeği olan Uzun Sokak’ı ışıklandırdık. Işıklandırma çalışmamız ile tüm vatandaşlarımızın uğrak yeri olan Uzun Sokak başka bir havaya büründü. Ve yine bir diğer önemli merkezimiz olan Kunduracılar Caddesi’nin aydınlatılması çalışmalarında da son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde Kunduracılar Caddesi de ışıl ışıl bir görüntüye sahip olacak” ifadelerini kullandı. 

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ışıklandırma çalışmalarını başlatmak için gittiği Uzun Sokak’ta vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Uzun Sokak’ı ışıl ışıl gören Trabzon halkı, Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler. Uzun Sokak esnafını da ziyaret eden Zorluoğlu, her biri ile bir süre sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.