Trabzon’da 565 firmaya 392 milyon lira tutarında can suyu kredisi.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

12 Mart 2021 Cuma 13:04
Trabzon’da 565 firmaya 392 milyon lira tutarında can suyu kredisi.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, pandeminin ekonomide çok geniş bir etki alanı olduğunu belirterek, “Pandemi, küçük esnaftan en büyük sanayiciye kadar herkesi etkiledi. Aşılama çalışmalarıyla inşallah kontrol altına alınacak. Bu yıldan itibaren pandeminin etkisinin azalacağını tahmin ediyoruz. Ancak tedbiri kesinlikle elden bırakmamalıyız. Pandemi döneminde sağladığımız desteklerle piyasayı rahatlatmaya çalıştık. Bu süreçte kredilerin doğru yerlere gittiğini gördük. Trabzon’da 565 firmaya 392 milyon lira tutarında can suyu kredisi sağladık” dedi.

HACISALİHOĞLU TALEPLERİ AKTARDI

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Halkbank’ın her zaman sanayicinin yanında olduğunu belirterek, ziyaret için teşekkür etti. Hacısalihoğlu, başta ekspertiz konusunda yaşanan sorunlar olmak üzere iş dünyasının bankacılık sektöründen taleplerini ve çözüm önerilerini de Özdil’e aktardı. Halkbank Bölge Koordinatörlüğü yetkilileri ve TTSO yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin anısına Başkan Hacısalihoğlu Özdil’e telkâri sanatıyla yapılmış vazo hediye etti.

TTSO ÖZEL İPEKYOLU MÜZESİNİ GEZDİ

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, Kültür ve Turizm Bakanlığı TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de gezerek Başkan Hacısalihoğlu’ndan tarihi eserler hakkında detaylı bilgi aldı. Hacısalihoğlu, ayrıca Dijital Kütüphane ve Kaybolmaya Yüz Tutmuş Yöresel Çalgılar uygulamaları hakkında da Özdil’e bilgi aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.