Trabzon’da büyük yatırımın temeli atılıyor

Trabzon’da sanayii teşvik etmede, önemli faktör oynayacak olan Yomra Sanayi Sitesinin temeli atılıyor... Trabzon’un iş dünyasının yanı sıra temel atma törenine birçok önemli isim katılacak. Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş “Amacımız, 2019 sonunda sanayi sitesini esnafımızın kullanımına sunmak” dedi.

22 Mayıs 2018 Salı 12:57
Trabzon’da büyük yatırımın temeli atılıyor

TRABZON’da iş dünyasının gelecekte yeni adresi olacak olan VARYAP Sanayi Sitesi’nin temeli 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 15:00’te Yomra’da atılıyor. Şubat ayında tanıtımı yapılan Yomra VARYAP Sanayi Sitesi’nin gördüğü büyük ilgi ve talep Trabzon’da bu alanda ki açığın varlığını bir kez daha kanıtladı. Yaşanan bu ilgi ve talep üzerine sorumluluklarının arttığını söyleyen Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş, “Projenin tanıtımının ardından vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarına başladık. Zemin etütleri ve altyapı çalışmalarını bitirdik ve projenin inşaatına başlamak istedik” dedi.

İŞ PLANIMIZI YAPTIK

Amaçlarının VARYAP Sanayi Sitesini 2019 yılının sonuna yetiştirmek olduğunu kaydeden Varlıbaş, “Amacımız, 2019 sonunda sanayi sitesini esnafımızın kullanımına sunmak. Bu doğrultuda ekibimizi kurduk, taşeronlarımızı belirledik ve iş planımızı yaptık. Tanıtım sonrası gelen yoğun talep doğrultusunda özellikle oto sanayi ve yan sektörleri, gıda ve toptancılık, lojistik ve soğuk hava depolama, oto yedek parça için ayrı bir çarşı ve sosyal tesislerden oluşan projeyi, bu sektörde çalışan esnaf ve Kobilerimizin talebi doğrultusunda erkenden teslim etmek istiyoruz.

KALİTE VE DAHA YÜKSEK İŞ HACMİ KATACAK

Mevcut yerlerinde, günümüze uygun olmayan koşullarda faaliyet göstermeye çalışan yatırımcılarımızı bir an evvel modern sanayi sitemize taşımalıyız. Gerek çevre yoluna, sahile hemen ulaşım imkânı, limana ulaşım imkânı ve Trabzon şehir merkezine 10 dakikalık mesafede oluşu, projede yer alan esnafımıza vakit, işlerinde kalite ve daha yüksek iş hacmi katacak. Bir an önce bu katkıyı sağlamak istiyoruz. Bu sebeple, hepimizin projesi olan Yomra Sanayi Sitesi’nin temel atma törenimize, tüm Trabzonlu hemşerilerimizi ve esnafımızı bekliyoruz. Bu projeyi onlar için yapıyoruz, bu gururu da onlarla paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.Varlıbaş, “Temel atma törenimizi Ramazan ayında yapıyoruz. Yatırımcılarımıza, Trabzon’umuza ve ülkemize bereket getirmesini dilerim. Yönetim Kurulu Başkanımız, babam Süleyman Varlıbaş’ın doğduğu topraklara her fırsatta yatırım yapma arzusu bizleri ayrıca motive ediyor. Bu gururu hep birlikte paylaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

KAZANDIRAN YATIRIM

VARYAP Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çağlar Turan ise, lansman döneminde gelen ilginin ardından inşaat aşamasına geçiyor olmaktan dolayı müşterilerin memnuniyetine dikkat çekti. Son günlerde, dövizde yaşanan artışın projenin cazibesini ayrıca artırdığını belirten Turan, “Projedeki satış fiyatlarını ulaşılabilir ve piyasanın altında olmasını özellikle belirlemiştik. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Süleyman Varlıbaş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ergin Varlıbaş, CEO’muz Erdinç Bey, özellikle projenin kendi şehirlerinde oluşundan dolayı hemşerilerimize her türlü kolaylığı sunmak açısından yoğun telkinleri olmuştu. Bu çerçevede, satış fiyatlarımızı uygun mertebede ve vade imkânı ile birlikte sunduk. Buna ek olarak son dönemde döviz kurlarındaki artış, doğal bir indirim olarak ayrıca avantaj sağladı” dedi.

GELECEĞİN EN PARLAK YATIRIMI

Şubat ayında gerçekleştirilen Yomra Sanayi Sitesi tanıtım toplantısının ardından, gerek Novotel’deki, gerek Varlıbaş Alışveriş Merkezi’ndeki satış ofislerine yoğun ilgi olduğunu kaydeden Turan, “Önemli oranda bir satış gerçekleştirdik, bir tane alan esnafımız, sanayicimiz, yatırımcımız bir daha aldı. Çünkü Yomra ilçesi Trabzon ile birleşti, çekim merkezi oldu ve bu yatırım geleceğin en parlak ve kazandıran yatırımı olarak gösteriliyor. Çünkü burası öyle zihinlerdeki gibi bir sanayi sitesi değil, projemizde esnafın taleplerine göre önemli değişiklikler yaptık. Modern mimarisi, 33 metrekareden 1919 metrekareye kadar birleştirilerek büyütülebilen işyerleri, yaşam alanları, sosyal alanları, şehrin merkezine, lojistik ağlarına, önemli kurum merkezleri ile sosyal alanlarına yakınlığı ile özellikle yatırımcıların ve sanayi işinde faaliyet gösteren her sektörden girişimcilerin tam istediği gibi bir yer yaptık. Ve her gelen misafirimizin ‘Olması gereken bu tebrikler, iyi iş çıkarmışsınız, Varlıbaş’a da bu yakışır’ diyerek bizlere ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteren bu yatırımın temelini 23 Mayıs’ta atmanın haklı gururunu tüm hemşerilerimizle birlikte yaşayacağız. Aynı gün akşamı da Novotel’de geniş katılımlı bir iftar programı ile hemşerilerimizle buluşacağız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Süleyman Varlıbaş ile Genel müdürümüz Sn. Erdinç Varlıbaş’ın ev sahipliğinde şehrimizin iş dünyası, spor, siyaset ve esnaflarımızın katılımıyla birlikte bu özel günümüzü halkımız ile paylaşmaktan onur duyacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.