Trabzon’da Büyük Zirve 81 İlin Başkanı Toplanıyor

11 Kasım 2021 Perşembe 11:42
Trabzon’da Büyük Zirve 81 İlin Başkanı Toplanıyor

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından, İçişleri Bakanlığı öncülüğünde, '81 İl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Trabzon’da Buluşuyor' projesi kapsamında, Türkiye genelinde 81 ilde görev yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Trabzon’da bir araya gelecek. 
 12-14 Kasım arasında gerçekleşecek olan buluşmada Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 23. Başkanlar Kurulu da toplanacak. Trabzon’da üç gün sürecek olan buluşmada TGK Yönetim Kurulu’nun ve diğer kurulların toplantıları yapılarak sektöre dair görüş ve öneriler paylaşılacak. Şehre gelecek Başkanlar turistik ve tarihi değerleri görme şansı da yakalayacak.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, gerçekleşecek buluşma ile ilgili, “81 ilin Gazeteciler Cemiyeti başkanını Trabzon’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Üç gün sürecek buluşmada hem Cemiyet Başkanlarımıza Trabzon’u tanıtmayı amaçlıyoruz hem de mesleğin sorunlarına çözüm aramak istiyoruz. İnanıyorum ki Trabzon’a yakışır bir ev sahipliğe yapacağız ve cemiyetlerimiz arasındaki kardeşlik bağlarını da kuvvetlendireceğiz” diye konuştu.
  Öte yandan program için Trabzon’a gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı ve Federasyon Genel Sekreteri Ergun Ata’da yer aldı.

Son Güncelleme: 11.11.2021 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.