Trabzon’da firmalara sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi verildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen seminerde firmalara Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama eğitimi verildi.

11 Ocak 2019 Cuma 13:17
Trabzon’da firmalara sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi verildi

TTSO tarafından yürütülen ve Ticaret Bakanlığı’nca Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması Projesi (HİSER) çerçevesinde desteklenen Hayde Trabzon’a isimli proje kapsamındaki şirket temsilcilerine yönelik eğitim programı 2 gün sürdü. Eğitimde içerik yönetimi, sosyal medya planlaması ve etkileşim, kampanya yönetimi, istatistikler araçlar, dijital pazarlama gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verildi.

Eğitime katılan projeden yararlanıcı 20 şirket temsilcisine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sertifikaları takdim edildi.

Son Güncelleme: 11.01.2019 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.