Trabzon’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi Eğitimleri başlıyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Girişimcilik, Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş, Proje Döngüsü Yönetimi, Yenilikçilik ve Tasarım Eğitimi programları düzenlenecek.

12 Şubat 2020 Çarşamba 12:57
Trabzon’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi Eğitimleri başlıyor

Avrupa Birliği’nce finanse edilen ve TR-AB İş Dünyası Diyaloğu Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Litvanya’nın Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası’nın da ortağı olduğu Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında TTSO’da çeşitli eğitim programları düzenlenecek.

Eğitimler için hedef gruplarımız; araştırma ve geliştirme, yenilik ve teknoloji transferi üzerine odaklanan kurum/kuruluşların temsilcileri, yenilik, teknoloji ve yenilikçi girişimcilik ile ilgilenen bireyler ve girişimcilerdir.

Alanında uzman kişiler tarafından TTSO Hizmet Binası’nda verilecek eğitimlerin tarihleri şöyle açıklandı:

Girişimcilik Eğitimi (17-18-19-20 Şubat 2020)

Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş Eğitimi (18 Şubat 2020)

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (22-23-24-25 Şubat 2020)

Yenilikçilik ve Tasarım Eğitimi (27-27 Şubat 2020)

Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamındaki eğitimlere katılmak isteyen kişilerin https://tr.conceptinnovation.network/s/ebf-36 linkinde yer alan formu doldurması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.