Trabzon’da sağlık turizminin geliştirilmesi değerlendirildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi’yi makamında ziyaret etti.

26 Temmuz 2019 Cuma 13:25
Trabzon’da sağlık turizminin geliştirilmesi değerlendirildi

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bölgenin sağlık merkezi olan Trabzon’un sağlık turizminde de önemli bir yer edindiğini ifade ederek, “Amacımız turizmi çeşitlendirmek. Bunun en önemli ayaklarından biri de sağlık turizmi. Bölgemizdeki kaliteli sağlık tesislerinin sağlık turizminde daha fazla kullanılmasını istiyoruz” dedi. Hacısalihoğlu, Başhekim Türedi’ye görevinde başarı dileklerini de iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Prof. Dr. Süleyman Türedi ise 605 yatak kapasitesiyle hizmete devam ettiklerini belirterek, yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Türedi, sağlık turizminin gelişmesi için kurum olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini de vurguladı.

Son Güncelleme: 26.07.2019 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.