Trabzon’da şüpheli ölüm

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde bir kişi, otomobilin içinde ölü bulundu. Yapılan ilk muayenede şahsın vücudunda herhangi darp ya da kesi izine rastlanmazken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra netleşecek.

31 Aralık 2017 Pazar 16:15
Trabzon’da şüpheli ölüm

Edinilen bilgiye göre, Çömlekçi Mahallesi’nde bulunan otoparkta, ismi belirlenemeyen 50-55 yaşlarında bir kişinin, aracın şoför koltuğunda kapısı açık bir şekilde hareketsiz görülmesinin ardından otopark çalışanları tarafından hemen 112 Sağlık ekiplerine haber verildi. 
Olay yerine intikal eden 112 Acil servis ekipleri yaptıkları muayenede şahsın öldüğünü belirlerken, polis ekipleri de olay yerini kontrol altına alarak savcının gelmesini bekledi.
Yapılan incelemenin ardından şahsın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 31.12.2017 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.