Trabzon’da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Kazada baba öldü, oğlu ağır yaralandı

08 Mayıs 2018 Salı 14:03
Trabzon’da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba öldü, oğlu ise ağır yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Giresun istikametinden Trabzon istikametinde gitmekte olan Ali Akbulut yönetimindeki 06 ZA 152 plakalı özel otomobil, önünde gitmekte olan Hasan T. yönetimindeki 61 K 5781 plakalı kum kamyonuna henüz bilinmeyen bir nedenle arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ali Akbulut kaza yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan oğlu Muhammet Alperen Akbulut ise ağır yaralandı. Akbulut, önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne burada yapılan ilk müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor. 

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Akbulut’un Giresun’un Bulancak ilçesinden konuşlu Jandarma Özel Harekat (JÖH) Taburu'nda görevli Uzman Çavuş olduğu ve hasta oğlunun tedavisi için Trabzon'a gittiği öğrenildi. 
Alınan bilgiye göre, Giresun istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan Uzman Çavuş Ali Akbulut yönetimindeki 06 ZA 152 plakalı özel otomobil, önünde gitmekte olan Hasan T. yönetimindeki 61 K 5781 plakalı kum kamyonuna arakadan çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Jandarma Özel Harekat (JÖH) mensubu Uzman Çavuş Ali Akbulut (30) hayatını kaybederken, aynı araçtaki oğlu Muhammet Alperen Akbulut (8) ağır yaralandı. Yozgat ili nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen sürücü Ali Akbulut’un Giresun’un Bulancak ilçesindeki Jandarma Özel Harekat Komutanlığı’nda bir süredir uzman çavuş olarak görev yaptığı ve evli 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Akbulut'un oğlunun tedavisi için Trabzon'daki KTÜ Farabi Hastanesi'ne gitmek için Giresun'dan yola çıktığı belirtildi. 

Son Güncelleme: 09.05.2018 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.