Trabzon’da üretilmeye başlandı

DSİ’den koronavirüs mücadelesine maskeli destek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele konusunda, Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürlüğünde sağlık çalışanlarımıza koruyucu maske üretilmeye başlandı.

06 Nisan 2020 Pazartesi 15:20
Trabzon’da üretilmeye başlandı

TRABZON’DA ÜRETİLMEYE BAŞLANDI

 DSİ Genel Müdürlüğü, kendi görev ve sorumluluk alanındaki çalışmalar dışında sosyal projelerle eğitim ve spor camiasına vermiş olduğu desteğin yanı sıra, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) pandemisine karşı, sağlık sektörümüze de katkı sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda teknoloji konusunda ileri bir seviyede olan DSİ Genel Müdürlüğü, Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü tarafından, sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunulmak üzere, 3 boyutlu yazıcıların desteği ile koruyu ekipman üretimine başlandı.

SAĞLIK ORDUSUNA DESTEK!

 Trabzon DSİ 22.Bölge Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü tarafından koruyucu maskelerin deneme üretimleri tamamlanarak, seri üretime başlandı. İlk etapta ayda 400 adet koruyucu maske üretmeyi hedefleyen DSİ ilerleyen günlerde daha fazla üretim sağlamayı hedeflemektedir. Sağlık il Müdürlüğü vasıtasıyla ilgili hastanelere verilecek maskelerin sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunmayı ve koronavirüs mücadelesine bir nebze destek olmayı amaçlıyor.

Son Güncelleme: 06.04.2020 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.