Trabzon’da yayla yolları ulaşıma açılıyor

Trabzon’da yayla mevsimi öncesinde il genelindeki yayla yollarının ulaşıma açılması çalışmaları devam ediyor.

17 Nisan 2018 Salı 15:03
Trabzon’da yayla yolları ulaşıma açılıyor

Birçok yayla yolunda eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, kar kalınlığı yer yer 10 metreye kadar ulaşan alanlarda yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genelinde her alanda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Trabzon’da yaylacılığın gerek yerel halk gerekse turizm için önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Yayla yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu kapsamda kar kalınlığının oldukça yüksek olduğu noktalarda dahi yolların ulaşıma açılması çalışmaları ekiplerimizce titizlikle gerçekleştirilmektedir” dedi. 

Son Güncelleme: 17.04.2018 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.