Trabzon’da Yerli Üretim, Milli Düşünce Sempozyumu gerçekleştirilecek

02 Eylül 2021 Perşembe 12:36
Trabzon’da Yerli Üretim, Milli Düşünce Sempozyumu gerçekleştirilecek

Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hakan Usta, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek, 17 – 19 Eylül’de gerçekleştirilecek olan “%100 Yerli Üretim %100 Milli Düşünce Sempozyumu” hakkında bilgi verdi.

TTSO yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, sempozyuma 81 ilden 200 gencin katılacağını belirten Hakan Usta, “Ülkemizin milli teknoloji hamlesi ışığında güçlü sanayi altyapımızı oluşturan, yerli üretim yapan, nitelikli insan kaynağını ve yenilikçiliği teşvik eden firmalarımız ve AR-GE sistemimiz sayesinde ülkemizin önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz. Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonuna bağlı Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu olarak milli teknoloji ve yerli üretimin geliştirilmesi bilinciyle geleceğe yön verecek gençlerimize bu şuuru aşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Usta, KTÜ’de 17-19 Eylül’de düzenlenecek sempozyumda Havelsan, Aselsan, Roketsan gibi kurumların temsilcilerinin yapacakları çalışmaları anlatacakları sunumların gerçekleştirileceğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.