Trabzon’daki turizmciler Dubai Fuarı’na hazırlanıyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Hayde Trabzon’a isimli HİSER projesinin katılımcı firmalarına, 22 – 25 Nisan 2018 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek uluslararası seyahat endüstrisi etkinliği Arabian Travel Market hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

20 Şubat 2018 Salı 11:17
Trabzon’daki turizmciler Dubai Fuarı’na hazırlanıyor

Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Artırılması Projesi Desteği kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Hayde Trabzon’a isimli HİSER Projesi kapsamındaki firmaların temsilcilerinin katıldığı toplantıda, TTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Özcan İlarslan, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan da yer aldı.

Firma temsilcilerine, 22 – 25 Nisan 2018 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai’de Arabian Travel Market isimli uluslararası seyahat endüstrisi etkinliğine gerçekleştirilmesi düşünülen Yurtdışı Pazarlama Faaliyeti hakkında bilgi verildi. Toplantıda, firmaların görüş, öneri ve talepleri de alındı.

2.5 MİLYAR DOLARLIK İŞ HACMİ ÜRETİLİYOR

İlk olarak 1994 yılında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açan Arabian Travel Market (ATM), son 25 yıldır Ortadoğu'nun inbound ve outbound seyahat endüstrisine öncülük eden uluslararası organizasyon olarak ön plana çıkıyor. ATM, 2.5 milyar dolardan fazla seyahat endüstrisi anlaşmasının yapılmasına aracılık ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.