Trabzon’dan Afrin’e iki tır sebze ve meyve gönderdiler

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nına destek olmak için Trabzon’dan iki tır sebze ve meyve gönderildi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 16:30
Trabzon’dan Afrin’e iki tır sebze ve meyve gönderdiler

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'na destekler devam ediyor. Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği, Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nına ve göç eden ailelere yardım etmek amacıyla iki tır sebze ve meyve gönderdi.
Çorbada tuzlarının olması için Afrin’e yardım tırını gönderdiklerini belirten Komisyoncu Hasan Varan, “Hep beraber güzel bir organizasyon yaptık. Bunun devamı gelecek inşallah” dedi.
Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Ercan Şılbır ise, “Afrin’de canla başla mücadele eden Mehmetçik kardeşlerimizi sadece dualarla değil maddi anlamda da yanlarında olduğumuzu ifade etmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Şimdilik bu cüzi yardım bulunuyoruz. Onların bu mücadelesine bizim maddi yardımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.