Trabzon’dan Uzungöl’e bedava tur

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Trabzon’da turizm işletmeciliği yapan TS Gold Turizm dikkat çeken bir organizasyona imza atıyor.

05 Mart 2018 Pazartesi 13:15
Trabzon’dan Uzungöl’e bedava tur

Kadınların desteğe ihtiyacı olduğunu belirten TS Grup Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Bayraktar yaptığı açıklamada, “Her gün yeni mucizeler yaratan her adımda dünyayı güzelleştiren tüm kadınlara; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenleyeceğimiz ve sadece bayanların katılabileceği farkındalık projemizde hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Son yaşanan üzüntülü olaylardan dolayı Trabzon acentaları olarak bizde bir ses getirelim diyoruz. 8 Mart Perşembe günü kesin kalkışlı Uzungöl turumuz olacaktır. Tüm Bayanlara ücretsizdir” dedi.

YOĞUN DESTEK VAR

TS Gold Turizm’in bayanlara ücretsiz konsepti ile düzenleyeceği Uzungöl turuna yoğun katılım beklendiğini ifade eden TS Grup Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Bayraktar, “Öte yandan bu organizasyonumuza Sümela Tur başta olmak üzere Trabzon’daki diğer birçok turizim acentalarının da yoğun desteği var. Onlara da bu anlamlı güne kattıkları destekten ötürü çok teşekkür ederiz. Programımıza katılmak isteyenler 0 (549) 454 11 61 numaralı telefondan rezervasyonlarını yaptırabilirler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.