Trabzonlu şarkıcı Enis Şahin'in hayalleri gerçek oldu!

Enis Şahin ilk single çalışması “Hayallerim” adlı parçayı müzikseverlerin beğenisine sundu

26 Nisan 2021 Pazartesi 12:47
Trabzonlu şarkıcı Enis Şahin'in hayalleri gerçek oldu!

Trabzonlu genç şarkıcı Enis Şahin’in “Hayallerim” adlı ilk single parçası büyük beğeni topladı. Rize ve Trabzon'daki birçok mekânda RockVaryum adlı grubuyla sahne alan ancak pandemi nedeniyle ara veren Şahin, uzun zamandır çıkarmak istediği şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. 

Çalışmalarını birçok sosyal medya platformlarında paylaştığını ifade eden Şahin, “4 yıldır sahne alıyorum. Kariyerim boyunca hep amatör bir şekilde coverlar yapıyordum. Sosyal medya platformlarında paylaştığımda büyük beğeni topluyordu. Bir gün kendi single parçamı çıkartma hayalini kurdum, neden olmasın dedim ve başardım. Hayallerim artık gerçek oldu ve kendime ait bir single parçam var. Önümüzdeki günlerde albüm çıkartmayı düşünüyorum ve hayallerimin peşinden koşup sevenlerimin karşısında şehir turnelerine çıkıp konserler vermek istiyorum. Bu yolda bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.