Trabzonspor rakiplerine bizsiz yarış olmaz mesajını verdi!

Avcı’nın gelişi ile gerçek yüzünü gösteren fırtına da gözler zirveye çevrildi. Trabzonspor’u artık üst sıralar heyecanı sardı

02 Şubat 2021 Salı 15:12
Trabzonspor rakiplerine bizsiz yarış olmaz mesajını verdi!

Zorlu Beşiktaş deplasmanından zaferle dönerek zirveye bir adım daha yaklaşan Bordo-Mavililer rakiplerine korku salmaya başladı. Abdullah Avcı'nın gelişinden sonra gerçek kimliğine kavuşan fırtına 12 basamak birden çıkarak 17. sıradan 5.'liğe kadar yükseldi. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 13 lig karşılaşmasında tek mağlubiyeti bulunan bordo-mavililer, Avcı göreve başladığı 9’uncu haftadan itibaren ligde en çok puan toplayan ikinci takım konumunda yer aldı.

4 MAÇ 12 PUAN!
Karadeniz ekibi şimdi de 25. hafta kendi sahasında konuk edeceği şampiyonluğun önemli adaylarından biri olan Fenerbahçe derbisine kadar önündeki 4 maçı da kayıpsız geçmeyi kafasına koymuş durumda. Perşembe günü Denizlispor’u sahasında konuk edecek olan Bordo-Mavililer daha sonra Yeni Malatya ile deplasmanda kozunu paylaşacak. İçerde Gaziantep FK’yı ağırlayacak olan Trabzonspor Başakşehir deplasmanında galibiyet arayacak. Bordo-Mavililer 4 maçta 12 puan hanesine yazdırarak moralli bir şekilde Fenerbahçe derbisine çıkmayı planlıyor.

YOLUMUZ UZUN
Avcı maçın ardından oyuncularına yaptığı konuşmada ise, “Gururlanın, bu zaferi kutlayın. Ruh, azim, hırs, özveri ve hepsinden önce aile olduğumuz için bu başarıları yakalıyoruz” dedi. Oyuncularını kutlayan ve oldukça duygulu anlar yaşayan Abdullah Avcı, “Bana kısa süre içerisinde hem Süper Kupa hem de bu kritik galibiyetin mutluluğunu yaşattığınız için size çok teşekkür ediyorum. Ama rehavet asla bizimle olmayacak biz daha sağlam daha emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.