Trabzon’u sergiledi

Hobi olarak başladığı fotoğraf çekimlerine profesyonel olarak devam eden Trabzon basının genç muhabirlerinden  fotoğraf sanatçısı Onur Emre Sarısoy ilk kişisel sergisini açtı, şehrin dinamikleri akın etti.

16 Kasım 2018 Cuma 15:12
Trabzon’u sergiledi

Trabzon basının genç muhabirlerinden fotoğraf sanatçısı Onur Emre Sarısoy, panoramik ve uzun pozlama tekniğiyle çektiği Trabzon fotoğraflarını “Şehrin Işıkları ve Birleşen Kareler” fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi 18 Kasım Pazar gününe kadar ziyaretçileriyle buluşacak. 41 adet fotoğrafın sergilendiği etkinliğin açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sanat, siyaset ve basın dünyasından çok sayıda isim katılmakla birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de bu mutlu gününde Onur Emre Sarısoy’u yalnız bırakmadı.

HERKES DAVETLİ

İlk defa eserlerini sergileyen Sarısoy, “Fotoğraf sergime sponsor olarak destek veren İş adamlarımız Abdullah Özer, Halil İbrahim Demirtaş, Kadem Çakıroğlu, Hüseyin Tüysüz, Hasan Dilekoğlu, Mehmet Kara, Hamit Bektaş, Orhan Uraloğlu ve Murat Balcı’ya çok teşekkür ediyorum. Fotoğraf sergisinin fotoğraf çekmekten daha zor olduğunu da özellikle belirtmek istiyorum. Trabzon’a bir de bu gözle bakılmasını istiyor ve sergime herkesi davet ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2018 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.