Trabzon’un ulaşım projeleri ne zaman hayata geçecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un ulaşım projeleri ne zaman hayata geçecek? diye sordu.

06 Kasım 2018 Salı 11:31
Trabzon’un ulaşım projeleri ne zaman hayata geçecek?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçe görüşmelerinde Trabzon için büyük önemi olan ancak hâlâ hayata geçirilmeyen projelerin durumunu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a sordu. 1.Partinizin seçim vaatleri arasında bulunmasına rağmen yaklaşık 20 yıllık bir hikayesi olan ve Trabzon'umuzun ulaşım sorunlarının uzun vadeli çözümü yanında 50-100 yıllık geleceğinin yeniden planlanması olanağı da yaratacak olan Trabzon Güney Çevre Yolu’nu, ne zaman tozlu raflardan indirecek ve gerçekleştirilmesi için harekete geçeceksiniz?

2. Trabzon Limanı’nı ve Doğu Karadeniz’i ulusal demiryolu sistemine bağlayacak Trabzon-Erzincan projesi bir oyalamaya dönüşmüştür. Çok önemsediğimiz bu projeyi ne zaman yaşama geçirmeyi düşünüyorsunuz? 3.Trabzon’da uzun yıllardır yapımı devam eden Trabzon-Maçka ve Akçaabat-Düzköy bölünmüş yol çalışmaları ne zaman bitirilecektir? 4.Sizin köyünüz olan Kavala’yı da ilgilendiren, Yalıncak-Çağlayan yolu inşaatı 2 yıldır durmuştur. Yarım kalan bu yolu ne zaman tamamlamayı düşünüyorsunuz?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.