Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde Beş Katlı Mağaza Hizmete Açıldı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Ülkemizin ekonomisi ve bölgemizin istihdamı açısından böyle bir işyerinin ilçemizde açılması son derece önemlidir dedi.

26 Kasım 2018 Pazartesi 14:30
Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde Beş Katlı Mağaza Hizmete Açıldı

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde Beş Katlı Mağaza Hizmete Açıldı.Mağaza açılışına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Salih Cora, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ziya Mağazacılık Yönetim Kurulu Baykanı Yusuf Ziya Çobanoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Bin 260 metrekarelik alana kurulan ve beş katlı mağazanın açılışında konuşma yapan Vali Ustaoğlu, “Ülkemizin ekonomisi ve bölgemizin istihdamı açısından böyle bir işyerinin ilçemizde açılması son derece önemlidir.İstihdamının artırılmasına yönelik atılan bu adımları çok önemli bulduğunu söyleyen Vali Ustaoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışın ardından mağazayı gezen Vali İsmail Ustaoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Son Güncelleme: 26.11.2018 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.