Trafik için çözüm belli!

Çukurçayır ve Esentepe’den; Değirmendere’ye yapılacak alternatif bağlantı yolları trafik sıkıntısının aşılması adına nefes olacaktır

02 Şubat 2020 Pazar 12:06
Trafik için çözüm belli!

BAĞLANTI YOLLAR
Trabzon’un Ortahisar ilçesinin şehir içi trafiği her geçen gün daha kötü boyut almaya devam ederken yaklaşık 70 bin kişinin ikamet ettiği Çukurçayır Mahallesi’nde ise durum felaket halde. Ancak; alternatif bağlantı yolları ile bu durumun önüne geçilebilir. Şehir için trafiğin yoğun olduğu noktalar gerek Çukurçayır’dan gerekse Esentepe Mahallesi’nden (Arafilboyu) yapılacak bağlantı yollar ile rahatlatılabilir.

SIKINTI AŞILIR
Şehrin doğusundan Çukruçayır’a ulaşmak isteyen vatandaşların Değirmendere, Çömlekçi, Pazarkapı, Cumhuriyet Caddesi, Maraş Caddesi ve Atatürk Alanı’nı içine alan yaklaşık on kilometrelik güzergâhı kullanması trafiğin aksamasına neden oluyor. Oysaki Değirmendere’ye bağlanacak alternatif yollar sıkıntının aşılmasına yardımcı olacaktır.

 İVEDİLİKLİ İŞ
Bölgede bakanlık proje çalışması gerçekleştirdi ve yakın süreçte de kazma vurulacak. Lakin; sıkıntının aşılanması adına ivedilikli yapılması gereken iş Çukurçayır ve Esentepe’den Değirmendere’ye bağlantı sağlayacak yolların hayata geçirilmesi olmalıdır. Trabzonlu öncelikle bu bağlantı yollarının yapılıp şehir trafiğine katkı sunmasını istiyor.

sonnokta gazetesi
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.