Trt sanatçısı Ayşen Birgör'den fındığa destek

TRT’nin son yıllardaki en popüler Türk Sanat Müziği sanatçıları arasında yer alan Ayşen Birgör’den kalp dostu, enerji yiyeceği olarak da bilinen fındığın tanıtımına destek geldi.

26 Aralık 2018 Çarşamba 11:16
Trt sanatçısı Ayşen Birgör'den fındığa destek

Konser için Trabzon’a gelen Türk Sanat Müziği’nin beğenilen yorumcularından Ayşen Birgör’e programı sırasında Trabzon Ticaret  borsası tarafından Fındık Tanıtım Kampanyası çerçevesinde hazırlanan natürel ve kavrulmuş fındıklar hediye edildi.

Müzik, ses ve sahne hakimiyeti ile Türkiye’nin son yıllarda yetiştirdiği değerler arasında yer alan Ayşen Birgör, fındığı çok sevdiğini belirterek, “Yoğun bir tempoda geçen çalışmalarımda fındığın bana enerji verdiğini söylersem inanın. Burada hiç hesapta yok iken, bana bu fındıkların hediye edilmesi de sanki tesadüf değil. Herkesin düzenli olarak fındık tüketmesi lazım.” dedi.

TRT’de her Perşembe akşamı canlı olarak yayınlanan ‘Yıldızların Altında’ adlı programı da yapan Ayşen Birgör’ün kendisine hediye edilen fındıkların saz sanatçısı arkadaşlarına da verilmesini rica etmesi üzerine, fındık tanıtım kampanyasını yaklaşık 15 yıldır sürdüren Trabzon Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk tarafından fındıklar kargo yapılarak adreslerine gönderildi.

Son Güncelleme: 26.12.2018 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.