Tsgiad Başkanı Rıdvan Olgun: Gülcemal Projesine liman da dahil edilmelidir

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Rıdvan Olgun tekrar başkanlığa seçildi.

15 Ocak 2018 Pazartesi 11:50
Tsgiad Başkanı Rıdvan Olgun: Gülcemal Projesine liman da dahil edilmelidir

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Rıdvan Olgun tekrar başkanlığa seçildi. Genel Kurulda konuşma yapan Başkan Olgun Trabzon’un gelişimine katkı sağlayacak her projeye destek vereceklerinin altını çizerek, “TSGİAD olarak bir çok projeye imza attık ve bir çok sosyal sorumluluk projesinin içersinde yer aldık. Dernek olarak güzel bir ekibimiz var. Bu ekip önemli projeler ortaya çıkardı. En önemli projelerimizden bir tanesi de liman projesi. Liman artık şehrimizin merkezinde kalmıştır. Kiracısı mağdur edilmeyecek şekilde yeniden bir yapılanma yapılmalı ve liman oradan kaldırılmalıdır dedik ve çok sayıda önemli isimden bizlere destek geldi. Liman bölgesinin merkezde kalmasından dolayı Trabzon’a artık zarar verdiğini ve bundan sonra daha da fazla zarar vereceğini düşünüyoruz. Burası bir imarlaşma değil de insanların yaşayabileceği sosyal bir ortam olmalı. Denizde olan restoranımız yok denilecek kadar az. Eskiden o bölgelerimiz kumsaldı. Tekrar o haline dönebilir. Aquaparklar, Disneyland’lar ve benzeri şeyler yapabiliriz” dedi.

YEŞİL LİMAN OLUŞTURULMALI

Trabzon’da Yeşil Liman Sertifikalı bir limanın oluşturulabileceğinin altını çizen Başkan Olgun, “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan,  Türkiye’de Yeşil Liman projesi başlattıklarını ve Yeşil Liman projesi ile çevre dostu, rekabetçi, iş sağlığı ve güvenliğine önem veren, sürdürülebilir liman tesisleri oluşturacaklarının müjdesini verdi. Bu yapılanma çerçevesinde yeni liman oluşturulabilir ve Trabzon yeşil liman sertifikası almaya hak kazanabilir” diye konuştu.

GÜLCEMAL PROJESİNE LİMAN DAHİL EDİLMELİDİR

Başkan Olgun Beşirli sahilinden Ganita bölgesine kadar uzanan sahil projesine liman bölgesinin de eklenmesi gerektiğini belirterek, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sahilde dolgu ile gerçekleştirilen Gülcemal projesi var. Proje Trabzon halkını denizle yeniden birleştirecek. Projeye göre dolgu sahası Beşirli sahilinden Ganita bölgesine kadar uzanacak. Bu proje, Liman projesi ile birleştirilerek Trabzon’da muhteşem bir değişim yapılabilir. Tüm Trabzonluların ve projeye sahip çıkması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

 YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER

1-RIDVAN OLGUN

2-SABRİ BAYRAK

3-MEHMET TURHAL

4-NECİP AKDENİZ

5-İNTİZAM SEYDA DURGUN

6-FİLİZ YUMUK

7-BAYRAM YAVUZ

8-ABDÜLAZİZ BAŞ

9-ÜMİT ORHAN

10-BARIŞ SANCAK

11-AHMET ALİ KOÇ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-SEZGİN ÜSTÜN

2-ALPER SÖZEN

3-DURSUN ALİ SAKARYA

4-SAMET DURMUŞ

5-SALİH AYDIN

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELER

1-KORAY TURAN

2-KÖKSAL BÜYÜKKAZAZ

3-SERDAR AYDIN

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

1-SAMET DURMUŞ

2-ÖZGÜR SANCAK

3-MUSTAFA BORAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.