Tsiad ve Tursab turizmi konuştu

TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren ve yönetim kurulu üyeleri TURSAB Başkanı Volkan Kantarcı’yı ziyaret ederek turizm konusunda istişarede bulundu.

05 Mart 2020 Perşembe 16:45
Tsiad ve Tursab turizmi konuştu

TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren ve yönetim kurulu üyeleri TURSAB Başkanı Volkan Kantarcı’yı ziyaret ederek turizm konusunda istişarede bulundu. Eren “Turizmde yapılması gerekenler noktasında üyelerimizin görüşlerini TURSAB başkanımızla paylaşarak, istişarede bulunduk. Korona virüsü sebebi ile yaşanan iptalleri ve kısa vadede “Turizm şehri Trabzon” olgusu adına yapılması gerekenleri tartıştık. Misafirperverlikleri için kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum.”şeklinde konuştu. TURSAB Başkanı Volkan Kantarcı” Turizm hem tüccarımızın hem esnafımızın ticaretini etkileyen şehrimiz için çok önemli bir olgu. Korona virüsü sebebi ile Nevruz’da İran’dan beklenen turist sayısının tamamında iptal var. Ayrıca bölgemizde yaşanan gelişmelerin turizme olumsuz etkileri var. Bunların bazı olumsuz sonuçları olacaktır. Fakat koronanın etkisini kaybedeceği düşünülen Haziran ayından sonra bölgemiz tekrar hareketlenecektir. Bu aradaki dönemi hazırlık dönemi olarak da değerlendirmeliyiz. Turizmi bölgesel olarak ele almalı ve tanıtımda ortak hareket etmeliyiz. Sorunları belirlesek bile uygulamada eksiklikler oluyor. TSİAD’ın değerlendirmelerini, iş insanlarının turizm konusuna eğilmelerini şehir adına önemli buluyorum. Ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.