TŞOF Başkanı Usta, durak başkanları ve Boztepe Dolmuş Durağı üyeleri ile buluştu

14 Ekim 2021 Perşembe 11:56
TŞOF Başkanı Usta, durak başkanları ve Boztepe Dolmuş Durağı üyeleri ile buluştu

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Boztepe Dolmuş Durağı esnafları ile birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Oda yöneticileri ve Trabzon’da bulunan bazı dolmuş durak başkanlarının da katıldığı yemekte başkan Usta, şoför esnafı için 4 senede yaptıklarını anlattı. Boztepe Dolmuş Durağı Başkanı Hüseyin Turgut Aydın’ın, durak üyeleri arasındaki kambur olduğunu ifade eden Usta, “Biz meydanda Boztepe Durağımıza durak yeri yapacağımız zaman, durak başkanı bize tehditvari konuştu. Kolluk kuvvetlerine ağır ithamlarda bulundu. En gözde dudaklarınızdan bir tanesi olan durağımız bir kişinin yanlış hamleleri sonucu dillere vurdu. Durağımızın üst seviyelere çıkması için gereken her şeyi yapacağım. Size söz veriyorum. Kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz” dedi.
Usta, “Şoför esnafımız ile birlik beraberlik içinde yaklaşık 4 yılı geride bırakıyoruz. Boztepe Dolmuş Durağımız ile ilk toplantımıza başladık. Durak durak, ziyaretlerimizi yapacağız. Bu toplantımız öncesinde size bazı baskılar geldiğini duydum. Durak başkanı yemeğe katılan durak üyelerinin üyeliklerini silmeyle tehdit ediyor. Bunun bir yasal dayanağı yok.  Bende yasal süreci başlatacağım. Kimse kimsenin hür iradesine ipotek koyamaz, tehdit edemez. Allah’ın izni ile kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz” diye konuştu.

2018 yılının Ocak ayının 7’sinde görevi devraldık. Göreve geldikten sonra bir sürü olumsuzluklarla karşı karşıya kaldık. 25 senedir şoförler odasının içinde olan birisiyim. Çekirdeğinden geldim. Şoförlük yaptım, direksiyon eğiticiliği yaptım, genel sekreterlik görevlerinde bulundum. Allah nasip etti, sizler de teveccüh ettiniz oda başkanı seçildim. Gelir gelmez, öncelikli olarak odamızın kapılarını açtık. Ayrımcılığı kaldırdık. Bununla ilgili de söz vermiştik. Üyelerimiz geçmişte baskı ve tehditlerden bunalmıştı. Geçmişi kapatarak, önümüze yeni sayfa açarak, birlik beraberlik içinde yolumuza yürüdük. Birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara da cevabımızı verdik. Esnafımızın geleceği ile ilgili mücadele verdik” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.10.2021 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.