TŞOF Başkanı Usta, Fatih Taksi Durağı esnafının sabah sofrasına misafir oldu

26 Ekim 2021 Salı 09:16
TŞOF Başkanı Usta, Fatih Taksi Durağı esnafının sabah sofrasına misafir oldu

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Fatih Taksi Durağı üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Durak Başkanı Kenan Çelik ve şoför esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı da yapan Usta, esnafın, dilek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerini de dinledi. Usta, Fatih Taksi Durağının sıcak ortamda işlerini yaptıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız proje neticesinde durağınızı yeniledik ve modernize ettik. İşe çıkmadığınız zaman da veya birbirinizi yedeklemeden önce durakta istirahat edebiliyor, çayınızı kahvenizi rahatlıkla içebiliyorsunuz. Fedakarca 7 gün 24 saat aralıksız Trabzon Halkına hizmet veren şoför esnafımız hizmetin en güzeline layıktır. Şu anda 4 tane taksi durağımızın modernizasyonunu yaptık. Tüm taksi durakları bu şekilde modernize olacaktır” dedi.
AYRIM YAPMAYACAĞIZ
Usta, “Odamıza kayıtlı her üyemiz bizim için değerlidir. Tüm üyelerimizin sorunlarını, taleplerini çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü bizler bu şehirde yaşayan, bu şehre hizmet eden büyük bir aileyiz.  Dürüst, şeffaf yönetim anlayışımızla asla ve asla ayrım yapmayacağız. Ne sorunla karşılaşırsa karşılaşsın ayrım yapmaksızın esnaflarımızın sorunlarıyla bire bir ilgileneceğiz ve çözüm bulacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.10.2021 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.