TTSO Ankara’daki Trabzon Günlerinde yer aldı

27 Mayıs 2022 Cuma 18:32
TTSO Ankara’daki Trabzon Günlerinde yer aldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri etkinliklerinde Trabzon Ticaret Borsası ile ortak stant açarak yer aldı. TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, standa gelen protokol üyelerini ağırladı, odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ankara Millet Bahçesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Günleri’nin açılışı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, il protokolü ve davetlilerin katıldığı törenle yapıldı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası da Trabzon Ticaret Borsası ile ortak açılan stantla Ankara Günleri’nde yer aldı.

TTSO standını ziyaret eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve diğer protokol üyelerini Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Eren ve Hacısalihoğlu ayrıca stantları gezerek tanıtılan ürünleri inceledi ve ilgililerden bilgi aldı.

Son Güncelleme: 27.05.2022 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.