TTSO'da seçim heyecanı

Geçtiğimiz hafta 31 meslek grubunda 74 meclis üyesinin belirlendiği TTSO’da bugün başkanlık seçimi heyecanı yaşanacak. 3 adaylı yarışın sonunda TTSO Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Yardımcıları ve TOBB delegeleri belirlenecek

13 Nisan 2018 Cuma 08:49
TTSO'da seçim heyecanı

MECLİSE EREN

Trabzon iş dünyasının tepe yönetimi olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün seçim heyecanı yaşanacak. TTSO’da geçen hafta yapılan seçimlerde 31 meslek grubunda 74 meclis üyesi seçilmişti. Bugün ise TTSO Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan ve yardımcıları ve TOBB delege seçimleri gerçekleştirilecek. Meclis Başkanlığı için mevcut başkan Şadan Eren tek aday. 

3 ADAYLI YARIŞ

TTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için ise mevcut başkan Suat Hacısalihoğlu’nun karşısında bu kez iki isim var. TTSO Meclis Üyesi seçimlerinde ‘Değişim Grubu’ olarak birlikte hareket eden Meclis Üyesi Ekrem Çapkınoğlu ve Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’nin seçimlerde TTSO’nun yeni başkanı olabilmek için ayrı ayrı yarışacak.

İŞTE SON SÖZLER

TTSO binasında bugün saat 10.00’da başlayacak seçimler öncesi adaylar son sözlerini söyledi. Mevcut başkan Suat Hacısalihoğlu, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” derken Ekrem Çapkınoğlu, “Değişimin lideri olarak göreve talibiz. Dinamik bir kadromuz var” diye konuştu. Erkut Çelebi ise, “Meclis üyelerimiz artık değişim istiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.