TTSO heyetinden Başkan Genç’e ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ettiler.

09 Mayıs 2019 Perşembe 13:57
TTSO heyetinden Başkan Genç’e ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Genç’e yeniden seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun dileklerini ileten TTSO heyeti, ayrıca çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Genç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.