TTSO ile Çoruh Elektrik arasında indirim protokolü imzalandı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. arasında, oda üyelerinin yararlanacağı indirim protokolü imzalandı.

18 Mart 2020 Çarşamba 13:32
TTSO ile Çoruh Elektrik arasında indirim protokolü imzalandı

İmza törenine TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş.  İl Müdürü Ali Emrah Köse katıldı. Protokol uyarınca TTSO üyelerine elektrik hizmetinde belirli oranlarda indirim sağlanacağı belirtildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Protokol üye firmalarımızın elektrik maliyetlerinin düşürülmesi açısından bir fırsat sunuyor. Üyelerimiz Çoruh Elektrik şirketine başvurularını yaparak protokolden yararlanabilirler. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. İl Müdürü Ali Emrah Köse de üretime ve bölge ekonomisine destek olmak adına böyle bir protokol imzalamaktan memnun olduklarını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.