TTSO’da bayramlaşma töreni düzenlendi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

04 Haziran 2019 Salı 13:00
TTSO’da bayramlaşma töreni düzenlendi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.Bayramlaşma törenine TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.
Meclis Başkanı Eren, “Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Allah ailelerimizle nice bayramlar nasip etsin. İşlerinizde bol kazançlar nasip etsin” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da tüm İslam âleminin Ramazan bayramını kutladığını belirterek şunları söyledi:“Bayram moraliyle Ramazan’dan çıktıktan sora kendimize gelerek biraz daha çalışmak biraz daha geniş açıdan bakmak suretiyle ekonomik sıkışıklığın atlatılmasında iş dünyası olarak biraz daha katkımız olacaktır. Ekonomik yönden düzenlemeler ve buna bağlı gelişmeler olacağını bekliyoruz. Piyasanın açılması doğrultusunda özellikle Berat Albayrak bakanımızın üretim ve ihracata dönük olarak İvme Kredisiyle yaptığı güzel bir hamleydi. Amacına uygun kullanılırsa bu krediler piyasanın hareketlenmesine katkı sağlayacaktır. Kredilerin yapılandırılmasında ve limitlerin açılmasında önemli katkıları olmuştur. Piyasa iyi olursa hepimizin morali iyi olur. Piyasanın düzelmesi doğrultusunda herkes kendi firmasını korumaya alırsa hep birlikte piyasayı canlandırırız. Özel sektörün piyasayı canlandırması ülkenin harekete geçmesi demektir. Birbirimize desteğe ihtiyacımız var. Bu destekleri de birbirimizden esirgemeden birlik beraberlik içinde devam etmemiz gerekiyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.