TTSO’da Etkin Yönetim ve İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi verildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda Eğitim Uzmanı ve Psikolog Besin Ogelman tarafından Etkin Yönetim ve İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi verildi.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:11
TTSO’da Etkin Yönetim ve İnsan Kaynakları Yönetimi eğitimi verildi

TTSO üyesi birçok firma temsilcisinin katıldığı eğitim programı kapsamında, yönetim alanında ortaya çıkan yeni bakış açılarına ilişkin sunum yapıldığını belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Eğitimde 21’inci yüzyılın gerektirdiği lider yöneticilerin varlığı konusunda çalışılmış ve başarılı firmalar hakkında örnekler verilmiştir. Firmalar ve yöneticiler büyük bir hızla değişen dünyaya uyum sağlamak zorundadırlar. Bu nedenle firmaların yönetim biçimine ve insan kaynakları yönetimine farklı bakış açıları kazanmaları gerekmektedir. Çağın gerektirdiği becerilere sahip olmayan ve insan kaynaklarına yeterli yatırımı yapmayan firmaların hayatta kalma şansı yoktur. İnsan kaynaklarını bir makine değil bir Değer olarak ele alan yönetim tarzı büyük önem taşımaktadır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.