TTSO’dan Zeytin Dalı Harekâtına tam destek

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Türkiye’nin Afrin de gerçekleştirmekte olduğu Zeytin Dalı harekâtına tam destek verdi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 11:01
TTSO’dan Zeytin Dalı Harekâtına tam destek

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yazılı olarak yaptığı açıklamada Türkiye’nin teröre karşı başlattığı harekatın sadece sınır güvenliğimizi sağlamanın yanı sıra bölge ülkeleri için bir tehdit oluşturan terör unsurlarını da ortadan kaldıracağını ifade etti. Hacısalihoğlu, Afrin harekâtının sadece ulusal güvenliği korumak için yürütülmediğini aynı zamanda bütün bölge ülkelerinin güvenliğine, huzuruna ve barışına da katkı sağlayacağını vurguladı. Türk iş dünyası olarak her zaman teröre karşı durduklarını belirten Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:

“Zeytin dalı harekatı ile Türkiye bir kez daha terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı vermektedir. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi bugün de terörün masum insanların katletmesine karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız.”

Başkan Hacısalihoğlu, “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak Afrin’e yönelik olarak başlatılan Zeytin dalı harekâtında şehit verdiğimiz askerlerimize ve tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.