TTSO’nun 6 önemli projesi Bakan Varank’a sunuldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a yürütülen projelerle ilgili bilgileri içeren dosya sundu.

14 Ağustos 2018 Salı 10:14
TTSO’nun 6 önemli projesi Bakan Varank’a sunuldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a yürütülen projelerle ilgili bilgileri içeren dosya sundu. Bakan Varank, TTSO’nun projelerini bölge ve ülke için önemli gördüğünü belirterek, yakından takip edip sonuçlandıracağını vurguladı.

6 ÖNEMLİ PROJE

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’da görüştüğü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gezisi sırasında Trabzon’da da bir araya geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yönelik olarak yürütülen projelerle ilgili bilgiler içeren dosyayı Bakan Varank’a ileten Başkan Hacısalihoğlu, projelerin bulunduğu aşamalarla ilgili de detaylı bilgi verdi.

Başkan Hacısalihoğlu, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, Trabzon İnovasyon Merkezi, Dijital Dönüşüm Merkezleri, OSB Tahsis Bedeli, DOKA Güdümlü Projeler ve DOKAP Teknik Rapor Desteği konularında bilgiler içeren dosyaları teslim ettik. Yürütülen bu projeler Trabzon’un Ar-Ge ve inovasyon odaklı, orta ve yüksek teknolojik üretim yapılan bir merkez olması konusunda önemli adımları içeriyor. Sayın Bakanımız projelere büyük ilgi gösterdi. Tüm konuları yakından takip edip sonuçlandıracağını vurguladı. Bu yaklaşım gelecek için bizi umutlandırmıştır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.