Türk Kızılay Trabzon Şubesi kongreye gidiyor

Türk Kızılay Trabzon Şubesinin 2. Olağan Kongresi 3 Şubat 2019 Pazar günü Hamam-ı Zade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

01 Şubat 2019 Cuma 14:15
Türk Kızılay Trabzon Şubesi kongreye gidiyor

Dünyada tarihçesi ve faaliyetleri çok eski tarihlere dayandığının altını çizen Türk Kızılay'ın Trabzon Şube Başkanı İsmet Durmuş "Türk Kızılay'ı geçmişten aldığı manevi ve kurumsal güçle birlikte Trabzon'da da güzel faaliyetlerin altına imza atmaya devam ediyor. Bizler bu iyilik hareketinin birer parçası olarak şehrimize ve insanlığa hizmet etme gayretiyle yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay'ın Türkiye'de ve dünyada insanı yardım hizmetlerinde model alınan bir kuruluş olduğunu belirten Durmuş "Bizler Kızılay olarak Trabzon'da, Türkiye'de ve dünyada insanı yardımlarımızla topluma ve insanlığa güzel hizmetler yapıyoruz. Sürdürülebilir proje ve çalışmalarla insanlığa faydalı olma gayretimiz devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yeni dönemde de güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade eden Durmuş "Türk Kızılayı Trabzon Şubesi 2. olağan Kongresi 3 Şubat 2019 Pazar günü saat 09.30'da Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık beyin katılımlarıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Bütün hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.