Türk Kızılay’a 81 Ünite Kan Bağışı Yapıldı

14 Mart 2022 Pazartesi 10:33
Türk Kızılay’a 81 Ünite Kan Bağışı Yapıldı

Türk Kızılay Trabzon Şubesi Kan Bağış Merkezi tarafından Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası’nda, Türk Kızılay’a 81 ünite kan bağışı yapıldı. Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Türk Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Hüseyin DURSUN, kanın tek kaynağının insan olduğunu ve verilecek bir ünite kan ile 3 (üç) insanın hayatının kurtulabileceğini belirterek Kan Bağış Kampanyası’na gösterdikleri ilgiden dolayı MYO öğrencileri ve personeline teşekkür etti.  
Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu yönetimi konu ile ilgili yaptığı açıklamada; gün boyu süren kampanya kapsamında, 81 ünite kan bağış yapıldığını ve Meslek Yüksekokulu olarak 13.üncüsünü düzenledikleri Kan Bağışı Kampanyası’nda toplam 783 ünite kan bağışı yapıldığını belirtti. 
Kan bağışında bulunan öğrencilere, Kızılay görevlilerince kek ve soda ikram edildi.

Son Güncelleme: 14.03.2022 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.