Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Yıl Dönümü Akçaabat’ta Kutlandı.

09 Nisan 2021 Cuma 13:30
Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Yıl Dönümü Akçaabat’ta Kutlandı.

6-12 Nisan Polis haftası ve Türk polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıl Dönümü dolayısıyla Atatürk Parkı’nda tören düzenlendi. Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen Törene; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, Polis memurları ve sınırlı sayıda vatandaş katıldı. Akçaabat Atatürk Parkı’nda Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen tören; Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

‘Polise saygı, devletimize duyduğumuz bağlılıktandır.’

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Halk için gece gündüz çalışmayı sürdüren, ihtiyaç duyduğumuz her anımızda yanımızda olan polislerimizin Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılını en içten dileklerimle kutlarım. Polise saygı devletimize duyduğumuz bağlılıktan gelir. Vatanı için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şifalar niyaz ediyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” Dedi. Polis memuru Savaş Kalyoncu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören sona erdi.

Son Güncelleme: 09.04.2021 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.