Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü

Trabzon’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenlerle kutlandı.

10 Nisan 2018 Salı 14:45
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü

Trabzon Valiliği Atatürk Anıtı önünde İl Emniyet Müdürlüğü çelenginin bırakılmasıyla başlayan kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl protokolü, emniyet müdürlüğü teşkilatı mensupları katıldı.

Emniyet güçlerinin Anayasa ve kanunlara sadakat, hukuka riayet ve üstün vazife azmiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz fedakârca çalıştığını söyleyen Vali Yücel Yavuz; “Özelde ilimizde, genelde ise aziz vatanımızda suçu önleyici tedbirleri almak, faillerin adalete teslim edilmesini sağlamak, huzur ve asayişi tesis etmek için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatımız, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

İftiharla ifade etmek isterim ki bugün Trabzon’umuz, güvenlik birimlerimizin koordineli ve birlikte gayretleri, fedakâr ve cefakâr çalışmaları neticesinde ülkemizin en huzurlu illerinden biri haline gelmiştir” dedi.

Tören sonunda Vali Yavuz, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.