Türkav Başkanı Kenan Kuru: Oyun Sahada Oynanmıyor!

Trabzonspor kongre üyesi ve Trabzon Türkav Başkanı Kenan Kuru: Oyun Sahada Oynanmıyor!

17 Aralık 2020 Perşembe 14:44
Türkav Başkanı Kenan Kuru:  Oyun Sahada Oynanmıyor!

TÜRKAV Başkanı Kenan KURU, yaptığı açıklamada şu ifadelere yerverdi.Dünkü müsabaka sahada kötü oyunla oynansa da; TRABZONSPOR SAHA DIŞI OYUNLARDA BAŞARILI OLAMADIKÇA ÜZMEYE DEVAM EDECEKTİR.

Trabzonspor Başkanı, Yönetim kurulu neyi beklemektedir? Şampiyonluk elinden alındı! Koronavirüs salgınıyla karşı karşıya bulunan Trabzonspor taraftarı da saha dışı oyunlarla karşı karşıya olduğunu gördük. Spikerlerin bazıları maçları anlatmayacaklarını açıklamalarına rağmen, taraftarsız olması gereken TFF futbol müsabakalarının oynatılmasını normal şartlar gibi kamuoyuna açıklamasını anlam verememiştik. Ama kupa elimizden gitti. Futbol spikerliğini yapanlardan “MAÇ ANLATMAYACAĞIM” açıklamaları ders niteliğinde yerini almışken, Trabzonspor Başkanını gören oldu mu? Trabzonsporun teknik kadrosunu ve futbol alt yapısını sanki başarılı olmasın diye dağıtan bir Yönetimden beklenecek hiçbir şey yoktur. Sadece Trabzonspor patentini kullanmakta öteye geçmeyenler yeni Hocanın açıklamasında yer alan “Bu kadar” ifadesi geleceğin anlayışını göstermektedir. Trabzonspor taraftarı sahadan çok, saha dışında oyunu kazanmadıkça bu üzüntüler devam edecektir.

Son Güncelleme: 17.12.2020 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.