TÜRKAV: İl Emniyet Müdürü Rahatsızlığınız Neden?

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru yaptığı yazılı açıklamada Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne karşı gösterilen tavır için sert tepki gösterdi.

19 Mart 2021 Cuma 14:03
TÜRKAV: İl Emniyet Müdürü Rahatsızlığınız Neden?

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi; Kamu Çalışanları; devletin aslı ve sürekli görevlerini yerine getirmektedir. Kamu Hizmetlerini devlet adına vatandaşa getiren sorumlulukla Kamu güvenliğinin ve toplumun huzurunu sağlamak görevi de Kamu görevlilerince yerine getirilmektedir. Günün her saatinde yapılan bu hizmetler toplumun bütün kesimlerine yapılmaktadır. Trabzon Emniyet Müdürüne karşı, İstanbul Milletvekili Sayın Yeneroğlu’ un basın aracılığıyla gösterdiği tutumunu ve rahatsızlığını, Kamu çalışanlarının temsili olan TÜRKAV adına şiddetle kınıyoruz. Sayın Milletvekili, Türk Milletinin değerlerinden yoksundur. Andımıza duyulan sevgiden de rahatsızdır.

TÜRKAV ifade etmektedir ki; Samimiyetten yoksun olarak ortada olan bu yaklaşımlar art niyetli değil midir? Kamu Görevlisinin resimle anda duyduğu sevgisinin tartışma konusu yapılmasını “su üstüne yazı yazmak” olarak nitelemektedir. İstanbul Milletvekili Sayın Yeneroğlu’ da basında yer alan açıklamasıyla bu anlayışını sergileyerek Trabzon Emniyet Müdürü’ nün Andımıza gösterdiği sevgisini içine sindirememiştir. Ve Anda olan karşıtlığını Kamu Görevlisi üzerinden yapmıştır.
 

Son Güncelleme: 19.03.2021 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.