TÜRKAV Trabzon şiddetle, nefretle kınıyoruz dedi.

28 Eylül 2022 Çarşamba 14:23
TÜRKAV Trabzon şiddetle, nefretle kınıyoruz dedi.

Mersin’de kamu binası olan Polis evine yapılan canlı bombalı saldırısını kınıyan TÜRKAV Trabzon Başkanı Kenan Kuru, Milletin hizmetinde olan Kamu çalışanları olarak saldırıyı yapanların, azmettirenlerin ve destekleyenlerin hukukun önünde hesap vermesini TÜRKAV olarak buradan ifade ediyoruz. Ve şiddetle, nefretle kınıyoruz.

 Kamu binalarına ve Kamu Görevlilerine yapılan saldırılar devletin bütünlüğüne yapılan saldırı olarak yer alır. Mersin’ dede kamu binası olan Polis evine yapılan canlı bombalı saldırı Türk devletine karşı yapılmaktadır. Türk milletinin varlığına kastedenlerle kökü dışarıda olan figüranların oyunlarının tekrar sahnelenmesi olmuştur. O halde, demokrasi havarilerinin hangi gözlükle baktıklarını Kamu Çalışanları bilmek istemektedir?

TÜRKAV ifade etmektedir ki; Türkiye, demokrasinin kurum ve kurallarıyla varlığının olduğu, çağdaş, uygar bir devlettir. Ancak, Türk milletine hizmet sunan kamu binalarına ve hizmeti yerine getiren Kamu görevlilerine karşı terörü yapan teröristlerin sözcülüğünü yapmak hangi demokrasilerde yer almaktadır? Herkesin Anayasal sistem içinde, kurum ve kurallarına uyması zorunluluğu vardır. Teröre şehit veren Kamu Çalışanları adına TÜRKAV taraftır. Demokrasiden yana taraftır. Anayasal sistemden yana taraftır. Hukukun üstünlüğünden yana taraftır. Millet varlığına, vatanına, istiklal ve istikbaline karşı duranların karanlık senaryolarını parçalamış Türk milletinin ateşle imtihan edildiği zamanda da, ATATÜRK’ ün cesareti, feraseti, dehası ve asra damga vuran iradesi unutulmamalıdır. Dün öyle olmuştur, bu günde öyle olacaktır… Alçakça saldırıda şehit olan Kamu Görevlisine Allah’ tan rahmet, ailesine, Türk Milletine başsağlığı ve yaralananlara da acil şifa diliyoruz.

Son Güncelleme: 28.09.2022 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.