Türkiye güçlendi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere Mahallesi’nde hemşehrilerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sağlanan güçlü destekten ötürü teşekkür etti. Gümrükçüoğlu, “Türkiye artık çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek” dedi.

27 Haziran 2018 Çarşamba 12:38
Türkiye güçlendi

Hemşehrileriyle olan sohbetlerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 24 Haziran seçimleri ile fiilen yürürlüğe girdiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Ülkemiz artık her alanda çok daha hızlı kararlar alarak, çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. 2002 yılından sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde her alanda yakaladığımız kalkınma hamlesi çok daha büyüyerek sürecektir. Yeni dönem ülkemizin şaha kalktığı dönem olacaktır” diye konuştu.

Trabzon’daki yatırımlar hakkında da mahalle sakinlerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu, “Altyapıdan üstyapıya, mahalle yollarından dev yatırımlara kadar her alanda büyük işlere imza atıyoruz. Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.