Uçurtmalar uçsun şehrine enerji dolsun

26 Nisan 2019 Cuma 13:01
Uçurtmalar uçsun şehrine enerji dolsun

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. kurum ve kuruluşlara değer katan sayısız sosyal sorumluluk projesi içinde yer alırken; özel günler ve haftalara dair etkinliklere katkı sağlamaya devam ediyor.

Bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. toplum ile paylaşma konusundaki dinamiğini faaliyete başladığı ilk günden itibaren sürdürüyor…Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmeni Büşra SARIİSMAİL,Çoruh EDAŞ, 28 Nisan 2019 Pazar günü Ayasofya Sahilinde Doğuş Çay, Ferrero, Lokma, Onurlar ve Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu sponsorluğunda Uçurtma Şenliği organize ediyor. “Uçurtmalar Uçsun Şehrine Enerji Dolsun” sloganı ile yola çıkılan şenlikte birbirinden özel gösteriler sergilenirken şenliğe sponsorlar sunumları ile lezzet katacak.

Mini konser eşliğinde gerçekleştirilecek şenlikte uçurtmalar Çoruh EDAŞ Yetkilileri tarafından hediye edilecek dedi.

Yediden yetmişe herkesin davetli olduğu Uçurtma Şenliğine “Çocuğunu çocukluğunu al da gel

Son Güncelleme: 26.04.2019 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-04-27 20:20:44

Çocuğumu çocukluğumu alıyorum geliyorum :)

Avatar
Ali 2019-04-27 20:22:28

Gelelim elektrik alırım