Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Büyükşehir’i Ziyaret Etti

14 Ocak 2022 Cuma 11:52
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Büyükşehir’i Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
 
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda bürokrat eşlik etti.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU BİLGİ VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zorluoğlu, yapılması düşünülen ve yürütülen projelerle ilgili Bakan Karaismailoğlu’na detaylı bilgilendirmede bulundu. Çalışmaları ilgiyle dinleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da gerçekleşen hizmetler nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ziyaretin anısına tablo hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.