Ulu Önder Atatürk'ün izinde 100 yıllık onur 100 yıllık gurur!

Türk Milleti'nin, en zor ve en imkansız koşullarda dahi teslim olmayacağını, 19 Mayıs 1919'da başlattığı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle tüm dünyaya gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mücadelesi bugün 100 yaşına girdi.

19 Mayıs 2019 Pazar 11:50
Ulu Önder Atatürk'ün izinde 100 yıllık onur 100 yıllık gurur!

Bugün 19 Mayıs... Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, tam yüzyıl önce, bölünmüş, parçalanmış ve yok edilmeye mahkum edilmiş Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi ateşini yaktığı gün...

BİR DÖNÜM NOKTASI OLDU

Dünya tarihine geçen ve Türk tarihinde bir dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919'un yüzüncü yılına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İstiklal mücadelesinin ilk adımı olan ve 1938 yılından itibaren Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı adını alan bayramımızın coşkusuyla tüm yurt bayraklarla donandı.

Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla Kurtuluş Savaşımızı başlattığı bu tarihi günün 100. yıldönümü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.