Ünlü futbolcular şehit aileleri için ter dökecek

Ortahisar Belediyesi'nin şehit aileleri yararına düzenlediği “Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası” için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapıldı.

08 Kasım 2018 Perşembe 09:06
Ünlü futbolcular şehit aileleri için ter dökecek

Ortahisar Belediyesi'nin şehit aileleri yararına düzenlediği  “Şöhretler ve Efsaneler Futbol Turnuvası” için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması yapıldı.  
Basın toplantısına Ortahisar Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca ile eski futbolculardan Ali Kemal Denizci, Hami Mandıralı ile sanatçılar Çetin Altay ve Ruhi Sarı katıldı.
Basın açıklamasını yapan Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca şehit aileleri yararına düzenlenen turnuvayla farklı takımlardan gelen milli sporcuların aynı zamanda renklerin kardeşliğini de simgeleyeceğini belirterek, "Milli takımımızın eski yıldızları ve televizyon dünyasının ünlü simalarının karşılaşacağı maçın geliri şehit ailelerine verilecektir. Farklı takımlardan gelen milli sporcular aynı zamanda renklerin kardeşliğini de simgeleyecektir. Ortahisar Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz bu çok anlamlı turnuvada sizleri de aramızda görmek bizleri ve şehit ailelerini sevindirecektir. Bu turnuvayla onları hiçbir zaman unutmayacağımızı ve her zaman yanlarında yer alacağımızı ifade etmek istiyorum. Allah bütün şehitlerimize gani gani rahmet eylesin, şehit ailelerimize de sabırlar ihsan etsin." diye konuştu.
Trabzonspor'un eski futbolcularından Ali Kemal Denizci organizasyonla birlikte eski anılarının tekrar canlandığını ifade ederek, "Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin yapmış olduğu bu organizasyondan ötürü teşekkür ediyorum. Trabzon'da her türlü etkinliğin yapıldığı bir şehir. Böyle bir anlamlı turnuvada geçmişte sahada rakip olduklarımızla şimdi şehit aileleri yararına bir arada olmaktan son derece mutluyum. İşte bu bir Türkiye fotoğrafıdır." dedi.  
Eski Trabzonsporlu futbolcu Hami Mandıralı ise şehit aileleri yararına düzenlenen bu anlamlı etkinlikte yer almaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Ortahisar Belediyesi'ne bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı etkinlikte bir arada olmaktan son derece mutluyum. Trabzon'da bu etkinliğin olmasından daha çok mutluyum. Şehitlerimize rahmet ve ailelerine sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.
8 Kasım'da saat 20.00'da Beşirli Çok Amaçlı Spor Kompleksinde yapılacak turnuvaya ünlü futbolcular ile sanatçılar katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.